Wat doe ik

Ik haal de "blokkades" van de weg, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent: jouw vak! Dat is hoe ik in míjn vak sta en dat is wat ik doe. Lees hier wat dat voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.

Jij bent ZZP-er. En of dat nu is als rijschoolhouder, in de installatietechniek of in de transportwereld, als het goed is heb jij je week zo mooi gevuld. Je komt 's avonds thuis en duikt nog voor een uurtje of twee je kantoor in. En in het weekend gebeurt precies hetzelfde. Er komt bij elke onderneming tenslotte een heleboel meer kijken dan alleen het uitvoeren van jouw vak. Maar is dat wat je wil? Is dat wat je moet willen? Jij hebt ook je ontspanning nodig. Precies! Dat wil je helemaal niet. Misschien wordt het dan hoog tijd dat wij eens samen gaan sparren. Ik kan namelijk een groot deel van deze, voor jou, energievretende taken wegnemen. 

Waar kan ik je bij helpen?
  • planning
  • organisatie
  • structuur
  • administratie
  • basisdocumenten
  • klantcontact
rust creƫren

Dat is wat ik wil doen! Voor jou rust creëren. We vinden het allemaal leuk om te ondernemen, daar hebben we zelf voor gekozen. Maar we hebben ook een vak gekozen waar we goed in zijn. Jij in jouw vak, ik in mijn vak.

En hoe groter je wordt, hoe meer blokkades je op jouw weg krijgt. Ben jij uitgegroeid van een eenmanszaak naar een bedrijf met meerdere werknemers? Dan wordt er ook van jou als directeur heel veel gevraagd. Mijns inziens is bijvoorbeeld alleen het aandacht geven aan jouw personeel al een behoorlijke taak. Zonder personeel doe jij namelijk helemaal niets meer. Dus geef ze die aandacht! Ik hoor je denken: dat is allemaal prima, maar ik heb nog zoveel meer taken die op mij liggen te wachten. Zolang ze hun werk doen is het prima.
En daarom ben ik hier! Laten we samen eens kijken naar jouw taken en welk deel ik voor je uit handen kan nemen. Dan kan jij je aandacht geven aan jouw prioriteiten en geef ik de aandacht aan de zaken die óók belangrijk zijn, maar niet alleen door jou gedaan hoeven worden.


"Laat mij die blokkades verwijderen, zodat jij jouw vak kunt uitoefenen."


Dus ben jij die bewuste ondernemer? Besteed jij teveel tijd aan werk wat eigenlijk helemaal niet bij je past? Ga naar het contactformulier, vul je gegevens in en ik bel je zo snel mogelijk om eens te sparren over mijn toegevoegde waarde binnen jouw bedrijf!

En of die bewuste toegevoegde waarde zich bevind in één van bovenstaande taken of in een andere taak die je graag aan mij zou willen uitbesteden; ik ben hier. En ik ben er om voor jou meer rust te creëren!